Skip to Main Content »

Ornestation Mors ApS
 

Din indkøbskurv er tom.

You're currently on:

Ornestation Mors ApS - Ornesæd & Landbrugsartikler til hele landet

Profil for Ornestation Mors

Ornestation Mors er i dag en topmoderne virksomhed med mere end 45 års erfaring indenfor sædproduktion.

Virksomheden blev grundlagt i 1974 af Martin Markussen. I 1991 overtog Martins sønner Andreas, Poul og Arne Markussen Ornestationen.

Den 1. juni 2018 skete der igen et ejerskifte og det er i dag Andreas og Arnes børn, som har overtaget ejerskabet, hvilket betyder at ejerkredsen i dag består af Johnny, Thomas, Michael, Kenneth, Henrik og Maria Markussen. På den måde fortsætter virksomheden med at være familiejet, ligesom den har været i mere end 45 år.

”Vi deltager i hele arbejdsgangen på stationen. Dette gør, at vi hele tiden har føling med, hvad der sker, og vi føler derfor, at vi er i stand til give vore kunder den service de fortjener”.

Der er i dag 55 fuldtidsansatte samt 20 deltidsansatte.

Ornestation Mors leverer i dag ca. 28% af sædsalget i Danmark. Sæden bliver leveret fra orner som kommer fra nogle af verdens bedste avlsselskaber, DanBred, PIC og Danish Genetics. Dette sikrer, at vore kunder får del i den avlsfremgang der er i de respektive avlsselskaber.

Kunden i centrum

Hos os er kunden i fokus i alt hvad vi foretager os. Derfor har vi også struktureret virksomheden med en flad organisation, hvor der er kort fra kunden til beslutningstagerne. Dermed er der ikke langt fra tanke til handling, og vores kunder er sikre på en hurtig håndtering af enhver henvendelse.

Kvikkøb

Saml dine indkøb et sted

Vi tilbyder et bredt udvalg af de varer, der bruges i forbindelse med svineproduktion.

Ved køb sammen med sæd eller over kr. 1.500 Kvikkøb leveres varerne fragtfrit!

Skaffevarer

Står du og mangler nogle varer som ikke er i vort katalog, så ring til os. Vi vil gøre vort bedste for at bestille det hjem til dig.

Da der løbende sker ændringer i vort sortiment, kan du altid finde vort varesortiment opdateret på www.ornestationmors.dk

Levering

Vi leverer alle hverdage.

Ordrer skal afgives senest kl. 15.00 dagen før, dog søndag senest kl. 12.00.

Der kan ikke ændres i ordrer til næste dag efter kl. 15.00 (søndag kl. 12.00).

For fragt og ekspeditionsgebyr, venligst se ornestationmors.dk

Faktura

Modtag fremover din faktura via mail - send en mail til info@ornestationmors.dk Husk at oplyse dit kundenummer.

PBS Betaling via Leverandørservice

Spar tid, renter og gebyrer - betal automatisk.

Ornestation Mors er tilsluttet Leverandør- service, så det er nu muligt for dig, at blive tilmeldt automatisk betaling af regninger fra Ornestation Mors. Systemet går ud på, at du giver Ornestation Mors tilladelse til at trække det fakturerede beløb automatisk på din konto i din pengeinstitut. Selvom du er tilmeldt PBS, vil du som hidtil modtage en faktura fra Ornestation Mors.

Fordele ved at tilmelde sig PBS:

• Du bevarer overblikket.

• Du har altid mulighed for at standse en betaling, du ikke ønsker gennemført.

• Pengene trækkes først den sidste rettidige betalingsdag.

• Tilslutningen er gratis og ingen gebyrer.

• Du undgår rykkerskrivelser og leveringsstop.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til os på 9776 2133, via www.ornestationmors.dk eller pr mail andreas@ornestationmors.dk.

Der er også mulighed for at tilmelde dig hos dit pengeinstitut.

KS rådgivning

Vi tilbyder KS rådgivning af autoriseret svine inseminør. Denne rådgivning tilbydes til fast pris på 1.500 kr. pr. gang.

Om os

Ornestation Mors er en familieejet virksomhed, startet i 1974 af Martin Markussen. I dag drives den af 3. generation af Markussen familien, som er med til at servicere vores kunder. Vores primære forretningsområde er at producere og levere kvalitetssæd til dansk svineproduktion.

Nyhedsbrev