Skip to Main Content »

Ornestation Mors ApS
 

Din indkøbskurv er tom.

You're currently on:

Sæd

Vi gir’ en hånd med

Hos Ornestation Mors er kunden altid i centrum, og derfor tilbyder vi konkurrence dygtige priser på sæd. Vi leverer sæd fra dag til dag og kommer over hele Danmark, med et bredt udvalg af de bedste DanAvl orner i landet.

Vor salgsafdeling er klar til at hjælpe med rådgivning og gode råd. Ønsker du besøg af en salgskonsulent, er du altid velkommen til at kontakte os.

  • Vi tilbyder sæd fra PRRS vaccinerede og PRRS-frie orner.
  • Ornestation Sjælland og Mors 1 har tilsammen 450 PRRS frie orner.
  • Ornestation Mors 2 har 380 PRRS vaccinerede orner.

Faste ordrer

Der er mulighed for at få oprettet faste ordrer på leveringer af sæd. Der kan rettes i disse ordrer indtil kl. 15.00 dagen før.

Spar Penge - Brug Splitlevering

Ved levering af minimum 40 portioner produktionssæd over 2 dage, tilbydes splitlevering. Dvs der kun betales én fragt og ét gebyr for 2 leveringer. BEMÆRK: Kun 1 splitlevering pr. uge (Du bestemmer selv, hvilke 2 dage i samme uge).

Holdbarhed på sæd

Det anbefales, at produktionssæd anvendes inden for 4 døgn og for de hvide racer inden for de første 2,5 døgn fra tappetidspunktet.

Trixcell+

  • TriXcell + giver ekstra molekyle beskyttelse
  • TriXcell + er ikke så temperatur følsom
  • TriXcell + indeholder en avanceret antibiotika sammensætning
  • TriXcell + indeholder et høj-komplekst protein
  • tilsætning som er udvundet af ko-mælk

Navnesæd

DanAvl Landrace og Yorkshire avles som hundyrlinie. Det gør racerne egnet til produktion af LY krydsningssøer og egen produktion af zig/zag polte. Prisen varierer efter indeks.

Produktionssæd

DanAvl Duroc. Sæd til produktion af slagtesvin. Racen avles efter handyrindeks. Duroc har specielt høj daglig tilvækst, god foderudnyttelse og god kødprocent.

DanAvl DurocKød+. Sæd til produktion af slagtesvin. Ornerne til Duroc+kød er udvalgt efter subindeks på kød. Sæddoserne indeholder sæd fra orner der mindst har et subindeks på kød på 0,4 i forhold til racens gennemsnit. Dette øger kødprocenten på afkommet med ca. 0,25 % enheder højere i forhold til basis Duroc.

TopDuroc Sæd til produktion af slagtesvin. Ornerne til TopDuroc er udvalgt med et højere gennemsnitsindeks. Indeksene vil være ca. 15 point højere end vores basis Duroc produktionssæd. Det betyder, at TopDuroc giver en nettogevinst på over kr. 4,- pr. svin i forhold til basis Duroc, når merprisen pr. dose er betalt.

Økologisk sæd

Vi tilbyder også sæd til økologiske svineproducenter. Kontakt os venligst for yderligere info og priser.

Om os

Ornestation Mors er en familieejet virksomhed, startet i 1974 af Martin Markussen. I dag drives den af 3. generation af Markussen familien, som er med til at servicere vores kunder. Vores primære forretningsområde er at producere og levere kvalitetssæd til dansk svineproduktion.

Nyhedsbrev