Stiksav bosch, akku, u/batteri
Varenummer: 140432
.
DKK 798,75 / Stk.
DKK 639,00 ekskl. moms
  • Stiksav, Bosch, akku, u/batteri, 18V
    PST 18LI. Batteridrevet stiksav fra Bosch. En kompakt, batteridreven stiksav fra Bosch der giver dig høj præcision i dit arbejde og stor kontrol. Den har ergonomisk Softgrip og Low Vibration, hvilket gør den behagelig at anvende.

    Bosch stiksav er meget brugervenlig, og den er let at håndtere. Omdrejningstallet styres let ved hjælp af en trykkontakt, og du kan hurtigt og nemt skifte savklingen. Saven har en blæsefunktion og tilslutning til støvopsugning, så du slipper for det værste rengøringsarbejde. Ekskl. batteri og lader.

Gratis levering ved køb over DKK 1,875.00 incl. moms

Bestilles varen inden kl. 15:00, leveres den allerede i morgen, såfremt lager haves. (Gælder ikke lørdag og søndag) Dog gælder det for Private kunder, at bestilles varen inden kl. 12:00, leveres den allerede i morgen, såfremt lager haves. (Gælder ikke lørdag og søndag). Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme enkelte varer, hvor der vil blive tillagt et fragtgebyr, selvom der er bestilt for mere end 1875,00 inkl. moms. Det vil være anført ved de berørte varer. For ikke-brofaste øer, er der speciel fragttakster og bestillingstider, ring og forhør nærmere.

Support:

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kundeservice:

+45 97 76 21 33
info@ornestationmors.dk