Vinkelsliber 125 mm bosch, akku, u/batteri
Varenummer: 140407
.
DKK 1.150,00 / Stk.
DKK 920,00 ekskl. moms
  • Vinkelsliber 125 mm Bosch, akku, u/batteri
    ADVANCEDGRIND 18 SOLO. Kraftig motor og med elektronisk indstilling af hastighed kan værktøjets hastighed indstilles, så den passer perfekt til den enkelte opgave samt materialet. Udfør mange forskellige gør det selv-opgaver på metal og sten, og udnyt friheden uden ledning med vinkelsliber AdvancedGrind 18.

    Få problemfri værktøjsdrift med blød start, bremsefunktion og beskytter, der hurtigt tilpasses. Den er designet til slibning, skæring, børstning og polering på metal, sten, betonblokke og fliser. Enkelt skift af skiver uden brug af værktøj tager under 12 sekunder. Ekskl. batteri og lader.

Gratis levering ved køb over DKK 1,875.00 incl. moms

Bestilles varen inden kl. 15:00, leveres den allerede i morgen, såfremt lager haves. (Gælder ikke lørdag og søndag) Dog gælder det for Private kunder, at bestilles varen inden kl. 12:00, leveres den allerede i morgen, såfremt lager haves. (Gælder ikke lørdag og søndag). Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme enkelte varer, hvor der vil blive tillagt et fragtgebyr, selvom der er bestilt for mere end 1875,00 inkl. moms. Det vil være anført ved de berørte varer. For ikke-brofaste øer, er der speciel fragttakster og bestillingstider, ring og forhør nærmere.

Support:

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kundeservice:

+45 97 76 21 33
info@ornestationmors.dk