Avlsselskaber

DanBred

Hvem er DanBred

DanBred har et avlssystem i verdensklasse. Over 100 års målrettet og fokuseret arbejde med at udvælge og avle på de rette grise har givet den danske gris et stort forspring i forhold til sine konkurrenter.

Mission

Det er målrettet avl, der har gjort den danske genetik til en af verdens bedste. Og vi fortsætter med at optimere på alle de områder, der betyder noget for din forretning. Sunde og raske grise med høj frugtbarhed giver en effektiv drift. Det hele ligger i generne. Og vores bliver hele tiden bedre.
Din forretning kan også få gavn af alle fremskridtene, hvis du vælger vores DNA.

Gå til DanBred

Danish Genetics

Hvem er Danish Genetics

100 års erfaring inden for professionel svineavl kombineret med genetisk ekspertise i absolut verdensklasse. Dét er opskriften på Danish Genetics – et nyt, stærkt avlsprogram på det globale marked for svineproduktion. Bag Danish Genetics står en række af Danmarks mest erfarne avlere, opformeringer og forhandlere.

Mission

Danish Genetics forretning afhænger af vores kunders forretning og deres succes. Vi lever selv af svineproduktion og er som vores kunder afhængige af, at vi leverer de bedste produkter og resultater – hver gang.
For os er vores kunder meget mere end kunder. De er tætte samarbejdspartnere. Derfor arbejder vi i fællesskab med at udvikle både vore kunders forretning og vores egen.

Gå til Danish Genetics

Topigs Norsvin

Hvem er Topigs Norsvin

Topigs Norsvin er ejet af landmænd med en filosofi om at betale udbytte gennem genetisk fremgang. Dette betyder, at vi skaber maksimal merværdi for vores kunder.

Topigs Norsvin giver den bedste service og support. Et team af lokale og globale supportspecialister rådgiver og hjælper vores partnere. Dette gør det muligt for producenterne at udnytte Topigs Norsvin genetik til fulde.

Takket være vores lokale tilstedeværelse kender vi de individuelle behov og forhold. Dette gør Topigs Norsvin til det naturlige valg i langsigtede partnerskaber for hele svineindustrien. Vi sætter en ære i at samarbejde med vores partnere for at finde nye løsninger og hjælpe deres virksomhed med at trives.

Mission

Topigs Norsvin er kendt for sin innovative tilgang til implementering af nye teknologier og vedvarende fokus på omkostningseffektiv svineproduktion. Vores fokus på innovativ avl resulterer hvert år i genetiske fremskridt. Dette skaber ekstra merværdi og nye muligheder for vores partnere. Vores genetiske forbedring er baseret på to vigtige grundsten: bæredygtighed og effektivitet. Afbalanceret avl og total fodereffektivitet.

Gå til Topigs Norsvin