Avlsselskaber

DanBred

Hvem er DanBred

DanBred har et avlssystem i verdensklasse. Over 100 års målrettet og fokuseret arbejde med at udvælge og avle på de rette grise har givet den danske gris et stort forspring i forhold til sine konkurrenter.

Mission

Det er målrettet avl, der har gjort den danske genetik til en af verdens bedste. Og vi fortsætter med at optimere på alle de områder, der betyder noget for din forretning. Sunde og raske grise med høj frugtbarhed giver en effektiv drift. Det hele ligger i generne. Og vores bliver hele tiden bedre.
Din forretning kan også få gavn af alle fremskridtene, hvis du vælger vores DNA.

 

Se mere på DanBred.com

 

Danish Genetics

Hvem er Danish Genetics

100 års erfaring inden for professionel svineavl kombineret med genetisk ekspertise i absolut verdensklasse. Dét er opskriften på Danish Genetics – et nyt, stærkt avlsprogram på det globale marked for svineproduktion. Bag Danish Genetics står en række af Danmarks mest erfarne avlere, opformeringer og forhandlere.

Mission

Danish Genetics forretning afhænger af vores kunders forretning og deres succes. Vi lever selv af svineproduktion og er som vores kunder afhængige af, at vi leverer de bedste produkter og resultater – hver gang.
For os er vores kunder meget mere end kunder. De er tætte samarbejdspartnere. Derfor arbejder vi i fællesskab med at udvikle både vore kunders forretning og vores egen.

 

Se mere på DanishGenetics.com

PIC

Hvem er PIC

PIC er internationale ledende inden for levering af kontinuerlig genetisk forbedring i svineavl og i førsteklasses teknisk support til den globale svineproducent. PIC kombinerer kvantitativ analyse med avanceret bioteknologi til udvikling af avlsmateriale, der hjælper vores kunder med at maksimere rentabiliteten. PIC opererer i 30 lande, der spænder over 6 kontinenter, og vi følger alle principper for dyrevelfærd på alle de steder, hvor vi opererer i.

Mission

Levering af sund genetisk forbedring til svineproducenter verden over!
Hos PIC ved vi, at vores forretningssucces afhænger af vores kunders. I partnerskab arbejder vi sammen med vores kunder om at vokse og udvikle vores forretning sammen. Vi samarbejder med dem for at imødekomme fremtidige krav til det færdige produkt. I sidste ende forsøger vi at levere den højeste kvalitet af genetik til branchen for at sikre, at vores kunder igen kan levere gode produkter til deres markeder og verdens forbrugere.
Vores mission er at være den førende verdensomspændende leverandør af genetisk forbedring til svineproducenter gennem innovativ og fremragende genetisk teknologi, sundhed og service.

 

Se mere på PIC.com